София, ул. Уилям Гладстон 58; 02 440 00 66
Петрич, ул: др. Асен Златаров 20, 0887 55 44 12
Кюстендил, бул: България 15; 0895 20 46 22
Онлайн Плащания / Online Payments

ИЗРАЕЛ - 20 - 23 март 2019

СТАНЕТЕ ХАДЖИИ НА СТРАХОТНА ЦЕНА И С НЕВЕРОЯТНА ПРОГРАМА ДО БОЖИ ГРОБ И РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

998 лв.
4 дни

Цени и дати на заминаване

 • 20 Март 2019г. (Сряда)
  998 лв.

Туристическа Програма

 • 1
  Ден 1

  Среща на летище София в 04.30ч за полет 06:50ч → 09:20ч на летище "Бен Гурион" в Тел Авив. Посрещане от местната агенция и начало на туристическата програма. Панорамна обиколка на Тел Авив и крайбрежния булевард до Тиберия и Капернаум. Посещение на останките на синагогата на 2-ри век. Отпътуване към Tabgha - на мястото, където е станало чудото с рибата и хляба, и посещение на Църквата с подова мозайка от 4-ти век. Отпътуване за река Йордан, мястото на кръщението, на брега на река Йордан. Отпътуване към хотела в Тиберия. Вечеря. Нощувка.

 • 2
  Ден 2

  Закуска. Отпътуване за Йерусалим, като първо ще видим Елеонския хълм с панорамна гледка към града. Пристигане в Йерусалим и пристъпваме  към  Божествения град. Посещаваме  Западната стена, Виа Долороса, Църквата на Божи гроб, както и Ориенталския базар. Отпътуване за хотела в Йерусалим. Вечеря. Нощувка.

 • 3
  Ден 3

  Закуска. Отпътуваме към Витлеем и посещение на рожденото място на Господ Иисус Христос във Витлеем, и построената в чест на това събитие базилика „Рождество Христово“ – най-голямата забележителност на града. Във Витлеем е роден Давид – вторият цар на Израел, поради което в Библията градът е наричан често „градът на Давид“. Според библейско пророчество Месията е трябвало да бъде потомък на Давид и да се роди в неговия град. Продължаваме нашата туристическа програма с отпътуване през Юдейската пустиня до най-ниската точка на земята - Мъртво море. Пътуваме по протежение на бреговете на Мъртво море. Отпътуваме до близкия оазис и за да се насладим на възможността да плуваме или просто да релаксираме в уникалните водите на Мъртво море. Вечеря и нощувка в Йерусалим.

 • 4
  Ден 4

  Закуска. Освобождаване на хотела и в 07.00ч трансфер до летище "Бен Гурион" за заминаване. Пристигане в България, летище София в 13.00ч.

Цената Включва

- Самолетен билет София-Тел Авив-София с голям салонен багаж с размери 55*40*23 см и летищни такси;

 

- Посрещане и настаняване от местна туроператорска фирма партньор;

 

- 1 нощувка Arcadia Hotel 3* или подобен в Тиберия със  закуска и вечеря;

 

- 2 нощувки в Jerusalem Gate 3* или подобен в  Ерусалим със закуски и вечери;

 

- 3 пълни дни обслужване с личен климатизиран автобус с безплатен интернет за нашата група с екскурзовод на български език;

 

- Трансфери при пристигане и заминаване летище – хотел – летище в Израел;

 

- 3 дни разглеждане на забележителности с български говорящ екскурзовод;

 

- Представител от фирмата през цялото време;

 

- Сертификат за хаджийство;

Цената Не Включва

- Разходи от личен характер

 

- Чекиран багаж – 80 лв за куфар 20 кг на посока;

 

- Бакшиши за екскурзовод и шофьор -15 долара за периода – задължително плащане при доплащането на екскурзията;

Полезна Информация

* Начин на резервация и плащане: трите имена на латиница по лична карта и след потвърждение плащане на 300лв депозит при записване и договор за организирано пътуване и доплащане до 60 дни преди отпътуване;

 

* Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от края на датата на екскурзията;

 

* Деца, пътуващи с един или без родители, представят нотариална декларация от двамата родители;

 

* Възможна е промяна във вида и реда на провежданите екскурзии , за което ще бъдете уведомени своевременно;

 

* Минимален брой туристи 30, краен срок за набирането им – 30 дни преди отпътуване;

  

"ХОЛИДЕЙ КЛУБ БГ" ЕООД е сключил застрахователен договор по чл. 42 от ЗТ с полица № 13160153100000010/ СКЛЮЧЕНА НА 20.10.2015г. валидна до 24.00ч. на 22.11.2016г. на Застрахователна компания ЗАД „АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ”, адрес за контакти със застрахователя: гр. София 1504, бул: Княз Дундуков 59.

Резервирай Сега -------