София, ул. Уилям Гладстон 58; 02 440 00 66
Петрич, ул: др. Асен Златаров 20, 0887 55 44 12
Кюстендил, бул: България 15; 0895 20 46 22
Онлайн Плащания / Online Payments

ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА – ОПАТИЯ – остров КРК – 17 - 21 април 2019

320 лв.
5 дни

Туристическа Програма

 • 1
  Ден 1

   

  Отпътуване от Петрич в 18.00ч от Балкантурист, от Кюстендил в 20.30ч от бензиностанция ШЕЛ, в 22.00ч от София - бензиностанция Лукойл, МЕТРО  2. Нощен преход.

 • 2
  Ден 2

   

  Преди обяд пистигане в Загреб - престой в на централната част на града, възможност за обяд и разглеждане на площад Бан Йелачич, Старият град, Катедралата, Кървави мост, Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос, църквата “Св. Марк”, Парламента, църквата “Св. Катерина”и кулата Лотршчак. Следобяд отпътуване за остров Крк - най-големият остров на Адриатическо море по прочутия Кръчки мост, свързващ острова с континенталната част на Хърватия. Дължината на моста е 1430 метра. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

 • 3
  Ден 3

   

  Ранна закуска. Посещение на национален парк Плитвички езера, който е в списъка на Световното наследство на ЮНЕСКО от 1979 г. Районът представлява шедьовър на природата – уникална система от 16 езера, свързани помежду си от живописни водопади, обградени от хълмове, планини и пещери, прохладни горски масиви и тучна растителност. Стъпвайки върху някое от дървените мостчета, човек съзира феерия от синьо и зелено, и се чувства като в приказка за горски елфи и самодиви. Пешеходна разходка из парка с почивка за обяд (не е включен в цената). Възможност за безплатна разходка с корабче по едно от езерата. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 • 4
  Ден 4

   

  Ранна закуска. Целодневна екскурзия до град Крк и Опатия. Пешеходна обиколка на град Крк. Разходка из пазара, където може да видите старинни предмети, открити в околността, от 4 век пр.Хр. Разглеждане на Катедралата и църквата Св. Квирин отвън. Отпътуване за имперския СПА курорт Опатия, наричан още перлата на Адриатика. Пешеходна разходка по стъпките на Франц Йозеф из града и ботаническата градина на Вила Ангиолина, където е поставено началото на организирания туризъм в Опатия. Крайбрежната пешеходна алея преминава покрай най-значимите забележителности на курорта, едно от които е статуята на девойката с чайката, превърнала се в символ на Опатия, след като е поставена върху скала с гледка към града през 1956 г. Свободно време с възможност за обяд. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 • 5
  Ден 5

   

  Ранна закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София, Кюстендил и Петрич късно вечерта.

Цената Включва

* Транспорт с автобус

 

* 3 нощувки със закуска и вечеря в хотел 2/3 звезди на остров Крк

 

* Посещение на Плитвички езера (без включена входна такса)

 

* Целодневна екскурзия до град Крк и Опатия

 

* Посещение на Загреб

 

* Водач от агенцията

Цената Не Включва

* Входни такси за посещаваните обекти:

 

* Плитвички езера – входна такса 130 куни - подлежи на препотвърждение;

 

* Доплащане за единична стая - 80 лв;

Цени и периоди

 

Цена: 320лв. за възрастен и 260лв. за деца до 13г.

Полезна Информация

Начин на плащане: депозит при записване - 50 лв. и доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи за пътуване: лична карта или валиден международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от края на датата на екскурзията.

Допълнителните екскурзии се заявяват  и плащат на място.

 

Деца, пътуващи с един или без родители, представят нотариална декларация от двамата родители.

 

Възможна е промяна в броя, цената и  видовете допълнителни екскурзии , за което ще бъдете уведомени своевременно, както е и възможна промяна в програмата с цел оптимизирането й.

 

"ХОЛИДЕЙ КЛУБ БГ" ЕООД е сключил застрахователен договор по чл. 42 от ЗТ с полица № 03700100001695/ СКЛЮЧЕНА НА 30.10.2018г. валидна до 24.00ч. на 22.11.2019г. на Застрахователна компания ЗАД „Eвроинс“, адрес за контакти със застрахователя: гр. София 1592, бул: “Христофор Колумб“ 43;

Резервирай Сега -------